GIDA GÜVENLİĞİ HEDEFLERİMİZ

Gıda Güvenliği Hedeflerimiz

  1. İşletme kapasite kullanım oranını %90’ın üzerinde tutmak
  2. Çalışanların gıda güvenliği yönetim sisteminin uygulanması bilincine sahip olmalarını sağlamak için yılda 25 saat/kişi eğitim almalarını sağlamak
  3. Firmamız bayi ve toptancılarının beklentilerini karşılamak için % 50’sine anket düzenlemek
  4. Müşteri memnuniyetini %90 ‘in üzerinde tutmak
  5. Ürün analiz sonuçlarının standarda uygunluğunda %100 doğruluk sağlamak
  6. Bayi ve toptancılarımızın %30 ‘unu depolama koşularının ürün güvenliği açısından denetlemek
  7. Personel hijyen denetimleri sonuçlarının uygunsuzluk oranının % 2’yi geçmemesini sağlamak
  8. İşletme sanitasyon denetimleri sonuçlarının uygunsuzluk oranının %2’yi geçmemesini sağlamak
  9. Piyasaya alternatif ürünlerle girerek rekabet gücümüzü artırmak
  10. Tüm çalışanlarımızın Hijyen Sertifikasına sahip olmasını sağlamak.
  11. Ürün izlenebilirlik sisteminin dijital altyapıyla desteklemek.