Gıda Güvenliği Hedeflerimiz
- İşletme kapasite kullanım oranını %90’ın üzerinde tutmak
- Çalışanların gıda güvenliği yönetim sisteminin uygulanması bilincine sahip olmalarını sağlamak için yılda 25 saat/kişi eğitim almalarını sağlamak
- Firmamız bayi ve toptancılarının beklentilerini karşılamak için % 50’sine anket düzenlemek
- Müşteri memnuniyetini %90 ‘in üzerinde tutmak
- Ürün analiz sonuçlarının standarda uygunluğunda %100 doğruluk sağlamak
- Bayi ve toptancılarımızın %30 ‘unu depolama koşularının ürün güvenliği açısından denetlemek
- Personel hijyen denetimleri sonuçlarının uygunsuzluk oranının % 2’yi geçmemesini sağlamak
- İşletme sanitasyon denetimleri sonuçlarının uygunsuzluk oranının %2’yi geçmemesini sağlamak
- Piyasaya alternatif ürünlerle girerek rekabet gücümüzü artırmak
- Tüm çalışanlarımızın Hijyen Sertifikasına sahip olmasını sağlamak.
- Ürün izlenebilirlik sisteminin dijital altyapıyla desteklemek.